בישול אופטימי
מתכונים ממטבח שמח
סם דהן
מקלוני עדשים וטופו אפוי
חטיף נחמד, קל, ומאוד מזין.
מעבירים למעבד מזון: חבילת טופו חתוך לקוביות.
כוס עדשים מבושלות. כוס תרד קפוא, מופשר וסחוט ללא נוזלים. שתי כפות שיבולת שועל. שתי כפיות פסטו. שתי כפות טחינה גולמית. כף חמאת בוטנים. חצי כפית מלח. קצה כפית פלפל שחור.
שומשום לציפוי.
טוחנים למחית יציבה. מקררים שעה במקרר.
יוצרים מקלות, כדורים או קציצות.
טובלים ומצפים בשומשום.
אופים בחום בינוני 200 מע’ 15 דקות.