מתכון של מאי בן הרוש
מתכון למרק מיסו פטריות שחובה להכין
✔️טבעוני!
✔️בריא!
✔️קל, מהיר וטעים!
רכיבים
ליטר ציר ירקות*
ליטר מים
כפית אבקת ג’ינג’ר
כפית אבקת שום
כפית אבקת שיטאקה
3 כפות סויה איכותית
2 כפות משחת מיסו
טופו חתוך לקוביות
פטריות שיטאקה מיובשות חתוכות
מיקס פטריות טריות חתוכות
1/2 כוס אצות וואקמה מיובשות
1/2 כוס בצל ירוק חתוך
אופן ההכנה
בסיר רחב מרתיחים את המים והציר ירקות.
מוסיפים את הג’ינג’ר, שום, ואבקת שיטאקה.
מוסיפים טופו, סויה ומיסו ומערבבים.
מוסיפים שיטאקה מיובשות, פטריות טריות ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים אצות ובצל ירוק ומכבים את האש.
*ציר ירקות- אפשר להכין ציר של מרק ירקות צח, או לערבב מים רותחים עם תבליני ירקות/תבלין מרק ירקות.
בתאבון!