נגיסי ברוקולי עם אבקת זנב התרנגול (טרמטס) שאי אפשר להפסיק לאכול, מ-4 רכיבים בלבד!
טבעוני, ללא גלוטן, קל להכנה ברמות – וילדים מתים על זה!
הלוואי שיכולתי להעביר לכם כמה שזה טעים
אי אפשר להפסיק לנשנש את זה!
אחלה תוספת לסלט או לארוחת ביניים/בוקר/ערב
בגדול אני ממליצה להכין כמות ולהקפיא אבל זה מתחסל בשניות! אז מומלץ מראש להכפיל כמויות
רכיבים:
זר ברוקולי- לגרד את השורש, לקצוץ את הראש
תפוח אדמה מגורד
3 כפות טחינה מלאה
תבלינים- כפית מכל אחד- מלח, שום, פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור
כפית אבקת פטריית טרמטס
אופן ההכנה:
לערבב הכל לעיסה אחידה, לכדרר לנגיסים, להניח על תבנית משומנת, ולאפות בחום של 180 מעלות במשך 25 דקות.