אורז ערמונים ופיטריות הכי מהיר וקל, הכנה 5 דק’ , 50 דקות אפייה.
************
רכיבים:
• 2 כוסות אורז בסמטי
• 4 כוסות מים
• 1 בצל קצוץ
• 1 סלסלת פטריות – כל סוג הולך
• 2 כפות תבלינים : כורכום, כמון, אבקת שום , פפריקה, מלח, חוויאג’ למרק
• 1 כף אבקת פיטריות שיטאקה
• ¼ כוס רוטב סויה
• ¼ כוס שמן זית
• 1 שקית ערמונים בואקום
אופן ההכנה:
1. מערבבים הכל בתבנית זכוכית גדולה
2. מכניסים לתנור למשך 40 עד 50 דק’ בחום של 180 מעלות (אין צורך לכסות) עד שהמים נספגים.
3. להגשה: ניתן להוסיף מעט שקדים וכוסברה