ברוקולי וכרובית צרובים בלימון ומלח גס
מאת: שירי אלנבוגן, ND MSc, נטורופתית מוסמכת
1 ראש כרובית
1 ראש ברוקולי
2-3 לימונים
מלח גס
שמן זית
אופן ההכנה:
מפרקים את הכרוב והברוקולי לפרחים, משרים במים קרים עם מעט מלח לכחצי שעה. מסננים את המים ושוטפים היטב.
מחזירים את הפרחים לקערה מתבלים בשמן זית הרבה לימון ומעט מלח גס, מערבבים היטב כך שכל הירקות עטופים ברוטב. מפזרים על תבנית ואופים בחום גבוה (200-220) כ 40 דקות. מוציאים כאשר קצוות הברוקולי והכרובית השחימו.
טעים חם או קר!