ירקות אפויים בחלב קוקוס וקארי
מאת: שירי אלנבוגן, ND MSc, נטורופתית מוסמכת
בטטה, כרובית,וגזר עטופים במעטה של חלב קוקוס בניחוח קארי, אפויים בתנור, תענוג.
2 בטטות חתוכות לקוביות
4 גזר
פרחים מכרובית קטנה
ברוקולי
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות גס
¾ קרטון חלב קוקוס
מלח, פלפל,
1 כף אבקת קארי
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני- גבוה.
שמים בקערה את כל הירקות יחדיו.
מערבבים בצלחת את חלב הקוקוס עם התבלינים שופכים את תערובת חלב הקוקוס מעל הירקות ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית/ פיירקס ואופים בתנור למשך כשעה, או עד הירקות מוכנים. (אפשר לכסות בנייר כסף כ 30 דקות להוריד ולאפות 20 דקות נוספות).