עוגת שוקולד מהירה עם אבקת פטריית קורדיספס? ועוד בפחות מדקה?
תשמעו זה קטע! אתם חייבים לשמור את הפוסט הזה; כי מקבלים כאן מנה הכי קלה לכנה, טעימה, ללא גלוטן וטבעונית שילדים עפים עליה!.
ולמה בכלל לשלב פטריות מרפא בתפריט היומי? כי הן עשירות במינרלים, ומכילות פוליסכרידים ובטא גלוקנים המשמעותיים לתהליכים בונים ומחזקים בגופינו. יש להן השפעה אנטי דלקתית, הן מחזקות את מערכת חיסון ותומכות בפעילות עיכול תקינה. שווה נכון?
אז הפעם שילבתי את אבקת פטריית הקורדסיפס שהיא בת בית כבר כמה שנים אצלנו והוכיחה את עצמה יפה בהתמודדות עם אסטמה של בני הבית ושיפור פעילות ספורטיבית.
השתכנעתם? קדימה למתכון הכי קל בעולם. ואל דאגה, הערכים שלהן לא נהרסים בחימום.
הרכיבים
• ¼ כוס (25 גרם) קמח שיבולת שועל
• 1 כף (10 גרם) אבקת קקאו
• 1 כף (10 גרם) סוכר קוקוס
• ¼ כפית אבקת אפייה
• 1 כף (13 גרם) שמן קוקוס במצב נוזלי
• 5 כפות (40 מ”ל) מיץ תפוזים או חלב שקדים
• 1 כפית אבקת פטריות קורדיספס
תוספות אופציונליות
• ¼ כפית קינמון
• 1 כפית תמצית וניל
• קוביית שוקולד מריר
• חמאת אגוזי לוז
לאופן ההכנה הממש פשוט!: https://www.youtube.com/watch?v=YGZSNPuSXUM