מנה לערב החג (או לכל ערב שהוא) ב-10 דקות הכנה
מצרכים
פסטה ללא גלוטן
בצל גדול קצוץ
פטריות טריות חתוכות
אספרגוס חלוט
1/2 כפית פלפל שחור
כפית- מלח, טימין
4 שיני שום קצוצות
חבילת ערמונים
1/4 כוס שמן זית
כפית אבקת שיטאקה
אופן ההכנה
מקפיצים במחבת בצל עד השחמה.
מוסיפים פטריות ומקפיצים במשך עוד 2 דקות.
מוסיפים אספרגוס חלוט, תבלינים, שיטאקה ושום.
מערבבים עם הפסטה, ערמונים ושמן זית.
מומלץ לפזר מעל שמרי בירה.
שיהיה בתאבון!