בישול אופטימי
מתכונים ממטבח שמח
סם דהן
טיקה בטטה
בטטות בקרם קארי טיקה.
קולפים בטטות ואופים עם מעט שמן זית בחום גבוהה, 250 מעלות רבע שעה.
מכינים רוטב טיקה. מטגנים בסיר עם מעט שמן זית, בצל קצוץ, שום, ג’ינג’ר מגורד, כפית פפריקה, כפית כמון, כפית קארי מסאלה, כפית כורכום, רבע כפית מלח, קצה כפית קינמון ומעט פלפל שחור.
מטגנים הכל ביחד שתי דקות, מוסיפים כוס יוגורט, וכוס קרם קוקוס.
מאחדים ומוסיפים מיץ מחצי לימון.
אפשר להוסיף לתבשיל גם קוביות טופו.
יוצקים את הרוטב על הבטטות בתנור.
אופים עוד עשר דקות ומגישים עם אורז לבן!