מעבר לחנות שלנו

מתכונים, פורטל פוגשי סרטן

סלמון עטוף בפטריות אינוקי וקוקוס

בישול אופטימי

מתכונים ממטבח שמח

סם דהן

סלמון עטוף בפטריות אינוקי וקוקוס

יכול להיות שנמאס לכם מסלמון… לנו לא.

אז מעבירים לסיר שתי שיני שום פרוסות דק,

מטגנים עם מעט שמן זית. מוסיפים שתי כוסות חלב קוקוס וקוביה של גולדן קארי יפני. (זה קארי מוצק ואיכותי, עדין ולא חריף)

מוסיפים עלי ליים מיובש, או סוחטים חצי לימון ירוק ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומכבים.

(לאוהבי פיקנטי, שווה לזרוק פנימה פלפל אדום חריף אחד, חתוך לרצועות).

מוסיפים לסיר שתי סלסלות של פטריית אינוקי ומבשלים שתי דקות נוספות.

מעבירים את נתחי הסלמון לתבנית אפיה. את הרוטב יוצקים מעל עד כיסוי מלא.

אופים רבע שעה בחום גבוה. 250 מעלות.



מיקוליביה- קליניקה לטיפול