אבקת פיטריות שיטאקה
149

₪149
כללי, מתכון לאבקות, מתכונים|פורטל פוגשי סרטן

מתכון לקרקרים ללא גלוטן עם אבקת פטריות שיטאקה!

קרקרים ללא גלוטן עם אבקת שיטאקה

קרקרים ללא גלוטן?
בגרסה הכי מזינה שיש!
?עם אבקת פיטריות שיטאקה

הנשנוש האולטימטיבי
עשירים בחלבון ומינרלים
ללא גלוטן
טבעוניים

המרכיבים העיקריים שלהם קמח קוקוס, אפונה לתוספת חלבון איכותי וצ’יה או פיסיליום במקום ביצה (לטבעוניים שבינכם).
הם עשירים בערכים תזונתיים כך שאם כבר מנשנשים, תהיו בטוחים שאתם מכניסים לגוף רק מרכיבים איכותיים ובריאים.

❣️שימו לב: יש להשתמש באבקת זרעי פסליום ולא בפתיתים.

כל מה שצריך זה:
• 1 כוס (120 מ”ל) מים חמים
• ¼ כוס (64 גרם) קרם קוקוס
• 2 כפות (20 גרם) זרעי צ’יה או אבקת פסיליום
• ½ כוס (100 גרם) אפונה או כרובית מבושלת
• ⅓ כוס (60 גרם) שמן זית
• 1 כפית מלח
• 1 כפית אבקת פטריות שיטאקה?
• ¾ כוס (100 גרם) קמח קוקוס או קמח שקדים (עדיפות לקוקוס)

איך מכינים?:
בקערה עמוקה מערבבים יחד את המים, קרם הקוקוס וזרעי הצ’יה,
לאחר 5 דקות מוסיפים את האפונה או הכרובית, וטוחנים יחד עם בלנדר מוט
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים עד קבלת בצק,
מעבירים לנייר אפייה, מניחים מעל נייר אפייה נוסף, ומרדדים באמצעות מערוך עד קבלת בצק בעובי 5 מ”מ, חותכים למלבנים או מעויינים באמצעות סכין חדה ואופים בתנור שחומם מראש בין 15 דק’ ל 25 דק’ או עד שהקרקרים משחימים בצדדים,
מצננים מעט ומורחים ממרח שאוהבים, בתאבון!