מעבר לחנות שלנו

כללי, מתכון לאבקות, מתכונים|פורטל פוגשי סרטן

מתכון למרק מיסו עם אבקת פטריות שיטאקה שחובה להכין!

מרק מיסו עם אבקת פטריות שיטאקה

בישלה, כתבה וצילמה: מאי בן הרוש ה- מתכון למרק מיסו פטריות שחובה להכין!
✔️טבעוני!
✔️בריא!
✔️קל, מהיר וטעים!

רק אל תכעסו עלי שאי אפשר להפסיק לאכול?
כמו שסיפרתי אני משתדלת לשלב כמה שיותר פטריות מרפא בתזונה שלי.
(וכל הסגולית הרפואיות כבר מפורטות בהייליטיס?)
שיטאקה היא אחת האהובות עלי כי היא כל כך טעימה
שמבחינתי היא כבר כמו תבלין מאסט בכל דבר שאני אוכלת בערך!
אז אני אשתף במלא רעיונות לשילוב שלה בתזונה?
אני משתמשת באבקות הפטריות של מיקוליביה המושלמים!

ובחזרה למרק שלנו
כל מה שצריך זה –
ליטר ציר ירקות
ליטר מים
כפית אבקת ג’ינג’ר
כפית אבקת שום
כפית אבקת שיטאקה של מיקוליביה
3 כפות סויה איכותית
2 כפות משחת מיסו
טופו חתוך לקוביות
פטריות שיטאקה מיובשות חתוכות
מיקס פטריות טריות חתוכות
1/2 כוס אצות וואקמה מיובשות
1/2 כוס בצל ירוק חתוך

איך מכינים?
בסיר רחב מרתיחים את המים והציר ירקות.
מוסיפים את הג’ינג’ר, שום, ואבקת שיטאקה.
מוסיפים טופו, סויה ומיסו ומערבבים.
מוסיפים שיטאקה מיובשות, פטריות טריות ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים אצות ובצל ירוק ומכבים את האש.

*ציר ירקות- אפשר להכין ציר של מרק ירקות צח, או לערבב מים רותחים עם תבליני ירקות/תבלין מרק ירקות.

לכל שאלה אני כאן?
תהנו ושיהיה בתאבון?